Over

Over

Welkom!  Ik ben Mieke en mijn passie voor koken én eten zorgt ervoor dat je me heel vaak in onze keuken kan vinden.  Achter mijn fornuis met mijn neus in mijn potten.  In mijn keuken voel ik me goed, kom ik tot rust, kan ik mijn hoofd leeg maken.  Ik ben hier op mijn plaats “Mie en place” dus.

Ik betrap mezelf er elke dag op dat ik urenlang op zoek ben naar goede recepten, de essentie van puur eten, een mooi ogend, lekker bord.  Opzoeken, uitproberen, ontdekken, testen en opnieuw pimpen … het maakt mij gelukkig.

Al mijn recepten, culinaire tips, weetjes (al dan niet belangrijk) kortom, mijn “mise en place” wil ik hier graag met jullie delen.

Het lijkt me duidelijk: mijn leven draait om eten.  Ik probeer gezond te koken, met veel smaak, met respect voor het product én met liefde. Ik hou van een mooi gedekte tafel en van een gezellige sfeer in huis.  Ik geniet van het voorbereidende werk want zeg nu zelf, het is de “mise en place” dat ervoor zorgt dat mensen zich welkom voelen.  Toch?

Ik hoop je te mogen inspireren.  Heb je een idee, een vraag of wil je graag iets kwijt aarzel dan niet om even contact met me op te nemen.

Als je op facebook actief bent dan heb je misschien zin om mijn pagina te liken en op de hoogte te blijven van mijn kookavonturen.

Ik wens je veel plezier met lezen en met koken.

Liefs,

mieke

A recipe has no soul. You as the cook must bring soul to the recipe.
thomas keller

Contact Me