Genieten op Antwerpen Proeft 2017

Genieten op Antwerpen Proeft 2017

Dit weekend is het eilandje in Antwerpen opnieuw  dé “place to be” voor iedereen die van goed eten, drinken en genieten houdt.
Al weken op voorhand zorgt de organisatie dat je als echte foodie het water in de mond krijgt wanneer je de line up van dit foodfestival leest.  Mijn favoriete evenement in de koekenstad staat dus al een jaar met stip genoteerd in mijn agenda.  Antwerpen Proeft.

Ik trok vandaag op culinaire ontdekking en proefde zowel indoor als outdoor van heel veel lekkers.  Bovendien serveert het festival je vele kookworkshops en demo’s zodat je dit event eigenlijk als een ware foodbeleving ervaart.

Van gastronomische hoogstandjes op sterrenniveau tot het betere street food van enkele bekende en hippe foodtrucks.  Je mag het echt allemaal verwachten.  Ik zag ook heel wat foodpairing dit jaar en dit zorgde ervoor dat ik bij elk gerechtje een perfecte dranksuggestie kreeg.
Met een lege maag vertrekken naar ’t stad is echt een must want het ziet er niet alleen allemaal verrukkelijk uit, het smaakt ook zo.

De locatie aan het water is de extra “touch” die dit culinaire evenement zo ongelooflijk gezellig maakt en als bij wonder waren de weergoden ook dit jaar de fijnproevers weer gunstig gezind.  Het was fantastisch genieten in het zonnetje aan de Waagnatie.

Het enige lastige dat ik vandaag mocht ervaren was het kiezen tussen al dat lekkers! Gelukkig is er morgen nog een dagje moest ik spijt krijgen van dat ene dat ik vandaag niet geproefd heb.
Goed nieuws voor iedereen die op 1 mei nog geen plannen heeft.  Dit is top!
Extra info kan je vinden op proeft.be

Liefs,

image_pdfimage_print

Leave a Reply