Sinds het nieuwe jaar van start is gegaan, heb ik jullie meer verteld over mijn haalbare fooddoelen. Kleine inspanningen die je bewuster doen omgaan met eten en koken. Zo stelde ik voor om minder vlees te eten per week door één maaltijd te vervangen door een veggiegerecht. Ik deelde een lekker alternatief voor een gezellig aperoke zonder alcohol. Je kon ook lezen hoe je gezonder kan gaan eten door te meal preppen of door te koken met seizoensproducten. Bewustwording zit vaak in de hele kleine dingen, maar zorgen snel voor een groots resultaat. Ik sluit mijn rijtje van vijf goede voornemens graag af met nog één tip. Kies eens bewust voor een Belgisch topproduct. Er zijn zoveel merken van hier waar wij als Belg trots op mogen zijn en die ik als foodblogger heel graag in de kijker zet. Een paar jaar geleden het ongelooflijke geluk om in contact te komen met Ludwig Lampaert. Onder de naam No Ghost in a bottle bracht hij als eerste een Belgische gin zonder alcohol op de markt. Ik ben fan van zijn kruidige Herbal Delight en ik ben ook gewonnen voor de delicate cluster van fijne bloemen en bloesems die je proeft in de Floral Delight. Sinds kort kan je genieten van een derde natuurlijk distilaat. Ginger Delight is een frisse en pittige versie op basis van gember en wordt geserveerd met tonic. Dit is heerlijk en Belgisch, mannekes!
Wat heb je nodig:
5 cl Ginger Delight (Neem contact met No Ghost in a Bottle om het dichtsbijzijnde verkooppunt te weten te komen.)
neutrale tonic
ijs
sinaasappel
Hoe maak je het:
Vul een gekoeld glas met ijs. Meng 5 cl Ginger Delight met tonic en schenk in het glas. Serveer met een schijfje sinaasappel.
Love this.
Probeer je dit thuis?
Je maakt me gelukkig als je even laat weten of het je gesmaakt heeft.
#mieenplace – @mieenplace op facebook of instagram of stuur een mailtje info@mieenplace.be
Dit recept bewaren voor later kan je door het te pinnen.
Liefs
