Skip to content Skip to footer

Mocktail met Crodino

Mie en Place mocktail met Crodino

Na 20 jaar samen zijn mag je al wel eens een feestje geven.  Toch?  Ik ben al meer dan de helft van mijn leven samen met de jongen die ik op mijn 21 leerde kennen.  Ja, nu kan je gaan tellen 😊 Hij kent mij het best van allemaal, mijn goede kanten, maar ook mijn minder goede (al zijn het er weinig 😉) en toch ziet hij me graag.  “Onvoorwaardelijk” zoals hij altijd zegt en dat kan ik voelen, elke dag, in al de kleine dingen die voor mij zo groots zijn.  Zielsverwanten die bij elk cliché betreft liefde horen en daar ben ik nu echt trots op.  Onze liefde voor elkaar hebben we gevierd met onze liefste vrienden, heel veel lekkers, bubbels en een overheerlijke mocktail op basis van Crodino.  Het geheim om 20 jaar samen te blijven, kan ik niet delen. Want eerlijk waar, we doen maar wat. Maar het recept voor deze bijzondere mocktail met Crodino deel ik met veel plezier. 

Geniet van elkaar en van dit ♥

Wat heb je nodig (voor ongeveer 2 mocktails):

2 rode flesjes Crodino
6 cl bloedappelsien
10 cl rode pompelmoessap
2 cl ginger beer (ik gebruikte die van Fever Tree)
2 cl suikersiroop
crushed ice

Afwerking:
schijfje sinaasappel van een biosinaasappel
krulletje sinaasappelschil
eventueel een eetbaar viooltje

Hoe maak je het:

Vul enkele glazen met ijs zodat ze kunnen koelen.
Vul de shaker met ijs.  Schenk de ingrediënten in de juiste hoeveelheid in de shaker en shake gedurende 15 seconden. 
Verwijder (eventueel) het ijs uit de glazen en vul de glazen opnieuw met ijs.  Giet de inhoud van de shaker in de glazen en werk de mocktail met Crodino af met de garnituur.
Mijn tip voor het perfecte sinaasappelkrulletje: gebruik een zesteur en leg de krulletjes even in de diepvriezer.

Tjing tjing lieverds op liefde, de kleine dingen en op Crodino ♥

Probeer je dit thuis?
Je maakt me gelukkig als je even laat weten of het je gesmaakt heeft.
#mieenplace – @mieenplace op facebook of instagram of stuur een mailtje info@mieenplace.be
Dit recept bewaren voor later kan je door het te pinnen.

Liefs,