Vakantie … tijd om alles even te laten draaien en dit jaar genieten we extra thuis. Geloof het of niet … die momenten van staycation geven me rust en dat had ik even nodig. Geen planning, maar gewoon het leven op me laten afkomen. Kijken wat op ons pad komt en dus heel veel tijd voor spontane ontdekkingen en daar hou ik van. Iedere dag dezelfde routine houdt misschien alles overzichtelijk en zorgt zeker voor minder stress, maar af en toe wil ik hier even helemaal aan ontsnappen. Yep, dat is de reden waarom ik de laatste weken minder gerechtjes heb gedeeld met jullie. Ik wou uit de dagelijkse sleur ontsnappen. Daarom ben ik thuis wat kamers anders aan het inrichten, start ik mijn dag eens op zijn kop en geniet ik ervan om alles eens helemaal anders te doen. Het heeft me al zoveel deugd gedaan en ik kreeg er op de koop toe bergen inspiratie door. Zelfs mijn Mie en Place pizza kreeg een make over. Het leven loopt even op wieltjes net zoals de pizzarolletjes die ik maakte. Laat alles nog maar even verder draaien …
I love it ❤.
Wat heb je nodig (voor 4 personen):
1 vel pizzadeeg (ik gebruikte het verse pizzadeeg van Tante Fanny)
enkele lepels gemalen kaas (ik gebruikte gruyère)
enkele lepels verse bolognesesaus (je kan hier elke tomatensaus (met of zonder vlees) voor gebruiken, bij het deeg van Tante Fanny zit een potje saus bij 😉)
verse basilicum
Hoe maak je het:
Verwarm de oven op 200°C (of zoals op de verpakking staat aangegeven).
Rol het deeg uit en verdeel er enkele lepels saus over. Dit gaat makkelijk met de bolle kant van een lepel. Strooi ook wat kaas over het deeg.
Rol het deeg voorzichtig op en snijd er rolletjes van. Leg de rolletjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in de warme oven tot ze goudbruin zijn.
Serveer de pizzarolletjes lauw met wat extra kaas en verse basilicum.
Wedden dat jouw apero moment nog nooit zo lekker geweest is?
Probeer je dit thuis?
Je maakt me gelukkig als je even laat weten of het je gesmaakt heeft.
#mieenplace – @mieenplace op facebook of instagram of stuur een mailtje info@mieenplace.be
Dit recept bewaren voor later kan je door het te pinnen.
Liefs,
