Sugo in Rotterdam

Sugo in Rotterdam

Een citytrip met mijn gezin vind ik altijd zalig. Er zijn zoveel leuke steden waar van alles te doen is en het hoeft niet eens ver weg te zijn.
Neem nu Rotterdam, tijdens de Tweede Wereldoorlog werd bijna de hele binnenstad gebombardeerd.  De stad werd opnieuw opgebouwd en hierdoor vind je er nu een indrukwekkende mix van oude en nieuwe architectuur. Natuurlijk hou ik naast de strakke uitstraling die Rotterdam heeft ook van de uitgestrekte winkelstraten en het bruisende gevoel die een stad me altijd geeft.
Zo’n tripje gaat bij ons meestal gepaard met een culinaire zoektocht op zoek naar hippe, leuke hotspots om gezellig en vooral lekker te eten.  Of wat had je gedacht?

In het hart van Rotterdam in de Aert van Nesstraat 20 vind je SUGO.  Je kan er kennis maken met pizza al taglia.  Heerlijke vierkante stukjes pizza geserveerd op schattige houten plankjes die je met elkaar kan delen of lekker helemaal zelf kan opeten.
De essentie zit hem niet alleen in de naam SUGO, maar ook in zijn pizzadeeg.  Door gebruik te maken van een combinatie van tarwe, spelt en sojabloem en maar liefst 80% minder gist, krijg je een pizzabodem die heerlijk van smaak en knapperig van structuur is.  Net zoals een pizza hoort te zijn.
Je kiest er uit een gigantisch aanbod van verse toppings. Traditioneel of liever een verrassende combinatie? Of gaat je voorkeur naar veggie?  Geen probleem, je vindt hier zeker een pizzastukje naar je hart.  De kleine stukjes en de verscheidenheid aan keuze gaven me een fingerfood gevoel.  Puur, eerlijk, smaakvol, gezond en helemaal goedgekeurd door Mie on tour!

Liefs

mieke

image_pdfimage_print

Leave a Reply