Een blogje over yoghurt ijs met aardbeien want ik wil je graag trakteren. Ik vier vandaag mijn verjaardag.
Gezellig in mijn kot met ons drietjes en helemaal in feeststemming. Want Corona gaat me niet tegenhouden om van vandaag een feestje te maken. Integendeel, ik heb grootste plannen voor vandaag, maar dat heb ik meestal voor elke dag. 😊
Als ik mag kiezen dan wordt onze badkamer voor één ochtend omgetoverd tot een tijdelijk kuuroord. Een douche met al mijn lievelingsproducten en mijn lievelingsgeurtjes (dankjewel Rituals). Want als mijn zintuigen geprikkeld worden dan ben ik meteen in feestmodus. Ik ga mijn mooiste kleedje aantrekken en kies voor feestelijke make-up (yep, hier geen “ik loop heel de dag in mijn pyjama want ik ga toch niet buiten”). Helemaal party proof aan de ontbijttafel voor het mooiste moment van de dag. Voor mij dan toch en als de zon nu even wil meewerken dan trek ik zo meteen naar buiten en doe ik alsof ik op vakantie ben. Zelfs Camille en Nick geloven binnen de 30 minuten dat we ergens aan een baai op Ibiza zitten. Lang leven mijn fantasie. Laat me hier dan maar met mijn snoet in de zon zitten. Om dan ergens in de namiddag van mijn yoghurt ijsje met aardbeien te genieten en dan af te sluiten met een aperoke met bubbels. Het enigste wat ik nog niet weet is wat ik vanavond wil eten. Oeeee, maar zelfs dat is vandaag gecoverd want Nick heeft voorgesteld om voor me te koken en dat op zich is alvast een origineel cadeau. Verbondenheid voelen met mensen die ik graag zie … fantastisch en vooral op dagen als deze ♥
Wat heb je nodig (voor 6 ijsjes):
250 ml Griekse yoghurt
125 g aardbeien
2 lepels honing
aardbeienmunt
verse aardbeien voor de afwerking
Hoe maak je het:
Doe de Griekse yoghurt, de aardbeien, enkele blaadjes aardbeienmunt en de honing in een blender. Vul de ijslolly vormpjes met het mengsel en stop in elk vormpje een (houten)stokje. Hup in de diepvriezer voor minstens 3 uurtjes en dan genieten maar van dit yoghurt ijs met aardbeien.
Probeer je dit thuis?
Je maakt me gelukkig als je even laat weten of het je gesmaakt heeft.
#mieenplace – @mieenplace op facebook of instagram of stuur een mailtje info@mieenplace.be
Dit recept bewaren voor later kan je door het te pinnen.
Liefs,
